Menu Luk

Bestyrelsmøde 7/10-2019

Fremmøde, Thomas, Allan, Mads,Susanne, Christina, Karin, Lone, Terkel,

Nyt fra underafdelingerne

Fodbold

Afslutning med 60 børn og der forsættes med indendørs fodbold. måske lidt udendørs fodbold, for dem som ikke spiller håndbold, der bliver en vinterturnering for de store. Der skal findes en afløser for Susanne, da hun holder til næste år 1/4

Håndbold

Der mangler hjælper til håndbold, der har være meget ved hold opstart, der er arrangeret to stævner, u7 mix køre, u9 piger dgi hold, u11 piger og drenge er med i jbu, de skal til stævne i Skjern, måske skal u9 pigerne med, den 15-16 november er der overnatning. U17 piger er kommet i gang og Julie har fået dispensation. Serie 3 herre hold, de spiller første kamp på torsdag. Håndboldens dag til januar. Intro til nye spil. Cafen skal åbnes så der kom gang i hallen, det skal u 17 pigerne står for

Gymnastik

Der er rigtig mange medlemmer, 120 børn og 60 voksne, danseholdet er lukket da der var manglende tilslutning, dem der var på det kommer over på andre hold, spring holdet er ikke så store i år, der laves fællestræning for 1-3 for at få en anden opdeling. Helt nyt træner tema på pusliger med 5 , men et godt team, cross fitt, har taget 34  ind, Yoga 25 tilmeldte, holdet er fyldt op, holdet bliver oprettet igen efter jul, 15 december juleafslutning

Økonomi

Badminton der kommer lidt penge ind, men vi har for lidt hal tider, Voel er presset ud torsdag og fredags tider, der skal bestilles tider så snart der bliver åbnet så vi holder vores tider,

Fodbolde har et lille underskud, gymnastik har lille overskud, håndbold har underskud med der kommer kontingent ind nu, regnskabet ser fornuftigt ud

Byfester gav et overskud på 2500 der er 5 eller 6 vil gerne hjælpe til næste år.

En kort snak om støtteforeningen og hvad der skal ske.

Mobil pay er kommet op og køre,

Formandens beretning

Multibane, der er indsamlet tilbud, pris 150000 , Allan har snakket med skolen  og afventer, for at høre om de vil betale noget til det, der skal nedsættes en arbejdsgruppe , der skal indsamles nogle sponsorater, Terkel tager teten på arbejdsgruppen, idrætsforeningen har vedligeholdelse.

Oprydning i klubhus-rykker til næste møde
Ny hal ifm skolen  -rykker til næste møde