Menu Luk

book en Hoppeborg

Vi har en flot hoppeborg som beboere i Resenbro kan booke.

Betaling

Leje af hoppeborg er kr. 1000,- for en weekend (fredag til søndag – afhentnings- og afleveringstidspunkt aftales ved bestilling).

Betaling overføres til Mobilepay 453564

Leje af hoppeborg er kr. 2000,- for en uge (Mandag til søndag– afhentnings- og afleveringstidspunkt aftales ved bestilling)

Afbestilling er omkostningsfrit.

Regler

Hvis hoppeborgen lejes til en byfest, åbent hus eller andet arrangement, hvor der kan komme besøgende “fra gaden”, er der tale om et offentligt arrangement og der skal ansøges om en tilladelse til at opstille hoppeborgen ved politiet.

Hvis der afholdes privatfest eller lukket firmafest, er der ikke tale om et offentligt arrangement.

Ingen former for mad eller drikker må medbringes i hoppeborgen.

Vejledning

Hoppeborgen afhentes ved Resenbro U.I.F.’s klubhus, Skellerupvej 14. Der skal medbringes trailer eller lignende og min. 2 mand til at læsse hoppeborgen. Hoppeborgen vejer ca 180kg og står på en sækkevogn.

Der medfølger blæser, pløkker, forankringsreb, 2x presenning.

Den hvide presenning (foldes på midten) bruges som underlag til hoppeborgen. Den grønne presenning bruges som tildækning af hoppeborgen hvis den står ude om natten.

Hoppeborgen rengøres og tørres inden den pakkes ned og rulles stramt sammen.

Hoppeborgen afleveres ved Resenbro U.I.F.’s klubhus, Skellerupvej 14, på aftalte tidspunkt. Der være min. 2 mand til at aflæsse hoppeborgen.

Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved hoppeborgen fotodokumenteres disse omgående og sendes til 23 28 33 08.

instruktion i hvordan hoppeborgen pakkes sammen