Menu Luk

Bestyrelsemøde 17-4-2023

Fremmødet

Asger, mia, søren, christina allan, christina, Ronni.lone

Ny bestyrelse,

Gennemgang af bestyrelse medlemmer, samt gennemgang af strukturen i foreningen.

Nyt fra :formanden,

Nyt fra kasserne Christina vil gerne have os moms fritaget. Man skal være under 50.000 kr , det er hermed vedtager at vi fritager det .

Gymnastik ikke noget nyt. Nøgler er problematiske, de mangler trænere. Måske skulle man finde kurser som passer til trænerne.

Nyt fra fodbold kommune har taget sand banen. Så der er kun baner ved lysbanen. Der var gang i banerne og det fungerede. Fodbold skal lige give besked når de ved hvor langt de når ned med fodboldbanen. Vi sætter gang i fitness banen.

Info om ny børnehave, forslag til placering med synergieffekt i for hold til den nye permanente børnehave, som skal ligge sammen med åhaven. Vi afventer kommunen om placering af fast institution

Sim racing ronni: e sport – sim racing lave et fællesskab. Skabt et sted hvor det kan dyrkede i trykke rammer. Ronnin vil gerne starte sim racing sammen med Jylladsringen og racing team. Ronni vil gerne leje sig ind gennem Jyllands ringen, der betales for det som bliver brugt, der betales strøm og slitage , bugdet ca 84000. mulighed for lokale tilskud. Udstyr og licenser er opdateret . Jyllands ringen vil gerne have et samarbejder med lokal området. Der er et stor opland til denne sport, tænkt 2 gange om ugen , der er plads til 7 eller flere . 2x 4 timer time slot til RUIF. Ca 1500 i kontingent.

Bestyrelsen er enige om at vi meget gerne vil gå vider med det.

Vedtægts møde efter 24 maj med de andre bestyrelser huset og sponcer udvalg. Vi bestiller noget mad, Lone bestiller mad og drikke vare .

Hoppe borg , skuret bygges om så den kan står der, den skal laves så den kan udlejes . Pris forslag 750 kr