Menu Luk

Bestyrelsmøde RUIF D.6-1-21

Deltagere: Brian, Allan, Mads, Steen, Thomas S, Christina, Thomas Tina, Lone.

Gymnastik:

der kørte 2 damehold som startede med at træne udenfor, men pga Corona er de nu lukket ned.

Der blev talt om hvilken tøj som skulle være en del af kontingentet i gymnastik, man har ikke lagt sig helt fast på tøjvalg endnu.

Håndbold:

Det er ikke noget nyt, da alt står stille pga Corona, der var lidt snak om tilbagebetaling af kontingent, det blev dog til at der fra DGI ikke blev anbefalet at begynde at tilbagebetale kontingent, da de små klubber skulle have en chance for at overleve Corona krisen.

Fodbold:

Indendørs fodbold er lukket ned, men man forventer at kunne starte forårssæsonen op, der skal meldes hold til slut februar, det vil Steen tage sig af. HH og Steen hjælpes ad med at få fodbolde til at køre ind til der er fundet en ny formand, Steen er udpeget som midlertidig formand for fodbold til der bliver udpeget en ny.

Man vil i fodbold gerne have startet gadefodbold på i forbindelse med byfeste, men det afventer lige Corona situationen inden det sættes i gang.

Kasser:

Vi har et underskud på ca 50.000 kr. men grunden ligger i at der er brugt mange penge på at renovere multibanen. Der kommer måske lidt fra byportalen som er lukket med.

Formanden:

Regattaen er rykket til 2022 så de tiltag der skulle laves er udsat. Ellers ikke nyt.

Fonde:

Vi skal have søgt nogle fonde til følgende ting.

Nye Panama baner

Håndbold mål 2 store 4 små med overlægger

Lydanlæg til hallen

Nyt dommerbord + boks

Transporthjul til mål

DIF skal søges pr 1 feb. Lone er på opgaven

EVT. vi er overgået til sports master som tøj og materiale leverandør