Menu Luk

Bestyrelsmøde 4/2-2019

Fremmødte, Ole, Christina, Susanne, Karin, Lone, Terkel , Mads, Allan 

Nyt fra formanden. 

Der må opsættes hundeskilte, skriftlig godkendelse fra kommunen, det sættes i være når jorden er tøet op . Sponcer sklite på hal facade, er godkendt fra kommunen.  Camp 27 inviterer Jørn til næste møde, med et oplæg om økonomi 

Evt tage den nye skole leder med på mødet, om sand bane, og lys på multibanen 

 
Nyt fra underafdelingerne 

  • Fodbold, der er ved at samle trådende så sæsonen er klar, der mangler til U12 piger, susannem fortsætter måske et år mere, det ser godt ud som det er nu. Møde den 21. februar. Ind dørs fodbold køre fint.  
     
  • GymnastikDet kør der ud af afslutning den 31 marts, de vil gerne have et nyt koncept for afslutningen. måske åbne kiosken. måske 10 til 14, cross fit fortsætter måske 
     
  • Håndbold, Haltider, finde trænere til næste år, børnene vil gerne træne mere, der har været talt med Voel, måske kunne Voel træne her i og omvendt, de er 11 drenge og piger, så det vil være ærgerligt hvis de tager til Voel. De bliver ved at være medlem i Resenbro, så det er kun et træningssamarbejde. Måske Preben Nibuhr. Eller måske Thomas skals, som ny håndbold formand 

Økonomi

Nyt fra Økonomi  regnskabet er afleveret til revisor, der bliver nok et lille overskud , pga udlodning fra huset på 36000 kr.  General forsamling 27/3 kl 19 , Lone skriver til Carl Erik, Lone opdatere valglisten, og den skal gennemses af bestyrelsen. Christina booker huset. 

 Støtteforeningen,

Lotteri stopper da de ikke magter det, der mangler sælger, og der skal ringes til           sponcore. Der mangler nye kræfter i bestyrelsen og til at hjælpe. Lotteri starter slut august. Poul vil godt hjælpe med det administrative.  

Der tages stilling til hvilke aktiviteter vi vil overtage ved næste møde. 

Nøgler, der er ikke sket noget, vil gerne have at det låser automatisk, så døren ikke skal stå åben. Mads  ryster nogle kommunal politiker. 

Børn som er alene i hallen  Det er ok at de frivilliges børn bruger hallen i weekenden, det tages op på trænermøde. 

Lan party. Års 600 deltager af 300 kr, vi kunne lave et lan party, måske fra 6 klasse, eniig sponcer en bredbåndsforbindelse. Vi prøver at sætte det i søen. 

Sussan oplæg dbu en som hjælper med retningen i foreningen, havde vi vil . 

Ønske seddel til fonde i dif, der ligger formulere til at søge, Ole Terkel og mads tager den. 

Lyd, højtaler i midten af hallen,  

Sponcer til kaffemaskine af rema 1000  

Næste møde sommerfest 

Næste møde. 1/4