Krudtuglerne (4-6 år) – 2020/2021

Der er fart over feltet, sug i maven, ”Juhuu – jeg ku´ godt!”

Det er en stor oplevelse for et barn i denne alder at bruge kroppen sammen med andre børn. Når alle sanser bliver stimuleret til bevægelse, bliver barnet bevidst om sin egen krop og udfordrer sig selv. Herved styrkes motorikken og ikke mindst tilliden til egen kunnen og lyst til at lege og bruge kroppen sammen med andre.

Der vil være fokus på grundlæggende gymnastik og motorik så som at kunne slå en vejrmølle, lave kolbøtter, stå på hænder og på hovedet op ad væg mv. Dermed er det et godt hold at begynde på, hvis barnet ønsker at gå til spring på sigt, men mangler de grundlæggende øvelser. 

Det forventes at barnet kan deltage i gymnastiktimen uden forældre. Men fortvivl ikke – vi skal naturligvis nok observere og fortælle, hvis vi mener barnet ikke helt er klar på egen hånd endnu.

Instruktører: 

  • Tina Piil Ohlsen( 28 71 34 87)
  • Alex-Sander Piil Christensen

Hvor: Tumlesalen i Resenbro Hallen

Hvornår: Mandage kl 16.30-17.30

Opstart i uge 36

OBS. Vi følger skolernes/institutionernes ferier, og der afholdes derfor ikke gymnastik de dage, der fremgår af Silkeborg Kommunes Ferieplan.

Kontingent for hele sæsonen (september til april) er 500 kr.

Er du I tvivl om det er noget for dit barn, er det muligt at være med i træningen 1-2 gange inden tilmeldelse. Vi gør dog opmærksom på, at der er begrænsede pladser på holdet og det foregår efter “først til mølle” princippet. 

VIGTIGT! Bemærk venligst at det er BARNETS NAVN OG FØDSELSDATO som skal oplyses ved tilmelding!