Puslinge (4-6 år)

Der er fart over feltet, sug i maven, ”Juhuu – jeg ku´ godt!”, spænding, afslapning, udfordringer, sjove bevægelser, farlige dyr og mærkelige dyr, sjove lege, spændende redskaber – både de helt store og de bittesmå, fed musik, sange og remser med bevægelser.

Det er en stor oplevelse for et barn i denne alder at bruge kroppen sammen med andre børn. Når alle sanser bliver stimuleret til bevægelse, bliver barnet bevidst om sin egen krop og udfordrer sig selv. Herved styrkes motorikken og ikke mindst tilliden til egen kunnen og lyst til at lege og bruge kroppen sammen med andre.

Forældre kan være med på sidelinjen de første to gange, der betragtes som prøvegange. Herefter forventes det, at barnet kan deltage i gymnastiktimen uden forældre. Men fortvivl ikke vi skal naturligvis nok observere og fortælle, hvis vi mener barnet ikke helt er klar på egen hånd endnu.

Holdet trænes af:
Marianne Gravesen, 20 83 57 86, Helle Skriver Kloster, 30 25 61 47, Katrine Lau Poulsen, 22 98 19 64, Tina Mortensen, 40 87 91 04 og Dorte Toft, 60 60 42 00

Hvor: Tumlesalen i Resenbro Hallen

Hvornår: Mandage kl 17.00-18.00

Første træning er mandag d. 2. september

Kom og se om det er noget for dig. De første to gange er naturligvis gratis, herefter kræves tilmelding og betaling for deltagelse. Kontingent for hele sæsonen (september til april): 500 kr.

Tilmelding og betaling foregår her.
VIGTIGT! Bemærk venligst at det er BARNETS NAVN OG FØDSELSDATO som skal oplyses ved tilmelding!