Forælder/barn (2-4 år) – 2021/2022

Holdet er for jer, som ønsker at være aktive sammen med jeres børn og blive inspireret til forskellige motoriske øvelser og lege.

Vi skal bevæge kroppen, bruge en masse redskaber og få sved på panden. Øvelserne er mulige at tilpasse så barnet uanset alder og motorisk udgangspunkt kan følge med og synes det er sjovt. Det kræver ikke særlige gymnastiske evner fra jer forældre – vi skal nok sørge for, at I bliver klædt godt på og guidet undervejs.

Det er dog vigtigt at der kun kommer én forælder pr. barn med til timen, så vi har en god fordeling, og det ikke bliver for overvældende for børnene.

Ofte vil børnene være meget trætte i slutningen af timen og vi vil vurdere fra gang tilgang om vi benytter timens fulde længde. I udgangspunktet vil vi træne 45 min.

Instruktører:

Torsdage fra 16.30 – 17.30 i Resenbrohallen. Der er mulighed for at mødes i hallens café efter træning og spise madpakker sammen.

Opstart i uge 35.

Kontingent for hele sæsonen (september til april) er 550 kr. og inkluderer et barn og en forælder.

VIGTIGT! Bemærk venligst at det er BARNETS NAVN OG FØDSELSDATO, som skal oplyses ved tilmelding!

OBS. Vi følger skolernes/institutionernes ferier, og der afholdes derfor ikke gymnastik de dage, der fremgår af Silkeborg Kommunes Ferieplan.