Forældre/barn (2-4 år) – 2020/2021

(OBS! Udgår grundet manglende instruktører. Vi henviser i stedet til vores Familiegymnastik, som henvender sig til samme aldersgruppe: https://www.ruif.dk/gymnastik/familiegymnastik/)

Holdet henvender sig til de ca. 2 – 3 årige børn og deres mor/far eller måske bedsteforælder.

Det er formålet at styrke barnets motoriske færdigheder og glæde ved at bevæge sig igennem leg. Vi bruger hele kroppen, når vi synger, leger med småredskaber, bruger musikken og de store redskaber. Fantasi og nysgerrighed, sug i maven og ”Ja, jeg kan!”

Vi starter altid gymnastiktimen med en goddag sang, herefter forskellige lege og øvelser og ender ud med en form for motorisk forhindringsbane. Til slut samles vi igen til lidt medbragt snack og vand og synger herefter farvelsang. Så husk gerne en lille snack og drikkedunk til barnet.

Hvor: Tumlesalen i Resenbro Hallen

OBS. Vi følger skolernes/institutionernes ferier, og der afholdes derfor ikke gymnastik de dage, der fremgår af Silkeborg Kommunes Ferieplan.

Kontingent for hele sæsonen (september til april) er 500 kr.

Er du I tvivl om det er noget for dit barn, er det muligt at være med i træningen 1-2 gange inden tilmeldelse. Vi gør dog opmærksom på der er begrænsede pladser på holdet og det foregår efter “først til mølle” princippet.

VIGTIGT! Bemærk venligst at det er BARNETS NAVN OG FØDSELSDATO som skal oplyses ved tilmelding!