Forælder/barn 2-3 år – 2022/2023

Holdet er for børn i alderen 2-3 år og deres forældre, som ønsker at være aktive sammen og blive inspireret til forskellige motoriske øvelser og lege.
Vi skal bevæge kroppen, bruge en masse redskaber og få sved på panden. Øvelserne er mulige at tilpasse, så barnet uanset alder og motorisk udgangspunkt kan følge med og synes, at det er sjovt, og fokus er især på relationen forældre og barn imellem. Det kræver ikke særlige gymnastiske evner fra jer forældre – vi skal nok sørge for, at I bliver klædt godt på og guidet undervejs.
Det er dog vigtigt, at der kun kommer én forælder pr. barn med til timen – både på grund af pladsen, så vi har en god fordeling børn og voksne imellem, og så det ikke bliver for overvældende for børnene. Søskende skal derfor også helst blive hjemme.
Ofte vil børnene være meget trætte i slutningen af timen, og vi vil vurdere fra gang tilgang om vi benytter timens fulde længde. I udgangspunktet vil vi træne 45 min.
Tirsdage fra 16.30 – 17.30 i Tumlesalen
Instruktører:
– Signe Haahr Lindegaard
– Mette Moeskjær
– Kristine Ørnfeldt Nørgård

Opstart i uge 36.

Kontingent for hele sæsonen (september til april) er 550 kr. og inkluderer et barn og en forælder.

VIGTIGT! Bemærk venligst at det er BARNETS NAVN OG FØDSELSDATO, som skal oplyses ved tilmelding!

OBS. Vi følger skolernes/institutionernes ferier, og der afholdes derfor ikke gymnastik de dage, der fremgår af Silkeborg Kommunes Ferieplan.