Yoga

Kære yogier i Resenbro og omegn – lige en hilsen fra vores yoga instruktør:

Tusind tak for den overvældende interesse for yogaholdet! Det har ført til et helt fyldt hold meget hurtigere end nogen havde forudset. Vi har derfor valgt at være lidt kreative, da vi gerne vil have at alle har muligheden for at være med, og vi håber i er med på at hjælpe hinanden.

Vi vil gerne bede alle de nuværende holddeltagere, og de som ønsker at deltage på holdet, men ikke har fået meldt sig til, om at gå ind på facebooksiden: yogaqvisten og herinde finde gruppen og tilmelde sig: Resenbro yogahold 1 (link til siden: https://www.facebook.com/groups/1440796916075834/) Herinde vil vi bede alle, som bliver forhindret i at deltage om at melde afbud. Skriv gerne: navn + dato + afbud. Så kan den ledige plads blive fyldt op af en anden yogaglad person, som ikke nåede at tilmelde sig holdet. Hvis du ønsker at tage den ledige plads skriver du bare en kommentar til afbuddet og betaler 50kr om torsdagen, kontant eller på MobilePay. Denne gruppe vil også blive brugt aflysning af holdet i tilfælde af sygdom, kontakt til mig ved spørgsmål eller andet, og information om holdet, fx. juleafslutningshygge 😊

Mange venlige hilsner og namasté

Matilde Qvist – yogaqvisten