RUIF forside » Fodbold Ungdom » Hold
Sommerafslutning fodbold 2013

Torsdag d. 27/7 afholdte Vi sommerafslutning i fodboldafdelingen. Et godt stykke over 100 fodboldspillere deltog i en rigtig hyggelig træningsaften med bold og hotdogs !!

Ses efter ferien
Mikkel og Lukas hædres for Deres store indsats i fodboldafdelingen

Mikkel Voigt blev ved sommerafslutningen hædret for hans store indsats på banerne i Resenbro. Mikkel Har været en fantastisk kammerat og et kæmpe aktiv på trænerfronten. Mikkel har gennem mange år deltaget i trænergerningen, og har delt ud af hans gode humør, og fantastiske tilgang til fodbolden. I år har Mikkel stået i spidsen for U17 holdet sammen med Lukas, og U14 piger sammen med Lars..... Mikkel er fantastisk til at skabe den gode stemning omkring et hold, hvilket motiverer hans omgivelser helt fantastisk.... Mikkel skal nu på efterskole, og hans tilstedeværelse på banerne vil blive savnet ! 

Lukas Valentin har også trådt sine barnesko i Resenbro, og sammen med Mikkel er han hovedmand bag U17 holdet. Lukas og Mikkel har varetaget dette hold på en forbilledlig måde, og skabt en hel speciel energi omkring dette hold. Samtidig tog Lukas sig også af Vores U17-B hold, som stod og manglede en træner. Og denne opgave har han løst på fornemmeste vis. Holdet var egentlig ved at gå i opløsning, men står nu efter sæsonnen, STYRKET. Det har været en fryd at følge træningerne, og det må kalde på respekten, at Han i den grad har haft noget at bidrage med. Han har vundet spillernes respekt, og ikke mindst fra hans trænerkollegaers !!!   

Tak for indsatsen drenge - I er et forbillede for mange unge mennesker i byen.


 
Resenbro UIF | Skellerupvej 14 Resenbro | 8600 Silkeborg | Tlf.: 27110047