RUIF forside » Gymnastik
JULEGYMNASTIK 2018

RUIF Gymnastikafdeling inviterer alle vores medlemmer og deres familie til Julegymnastik

søndag d. 16. december fra 10.00 til 14.00 i Resenbro hallen.

Medlemmernes venner og deres familier er naturligvis også velkomne!

Der vil være bemandede baner og redskaber i den store hal, så alle kan få rørt sig, og vi kan have det sjovt sammen. Der vil også være cross-fit i løbet af dagen for de voksne i tumlesalen, imens ungerne boltrer sig på banerne i hallen – så husk idrætstøj og indesko.

Pris er 20kr. pr. deltager, som inkluderer æbleskiver og drikkevarer samt en lille overraskelse til børnene (ho ho ho). I er velkomne til at tage madpakker med!

Tilmelding via MobilePay 22240161 (v. Marie Skydsgaard). Husk at skrive antal voksne og altal børn (Eks. 2v og 2b = 2 voksne og 2 børn). Har I ikke MobilePay, kan der indbetales til din instruktør med besked om antal deltagere.     

Obs! Indgang via cafeen hvor vi krydser tilmeldte deltagere af fra betalingslisten. Af hensyn til indkøb og overraskelser, vil der desværre ikke være mulighed for at betale ved indgangen på selve dagen.

Vi glæder os til at se jer alle til en hyggelig og aktiv dag.

Glade julehilsner fra Bestyrelsen i RUIF Gymnastikafdeling

 
 
RUIF Gymnastik d. 16.09.2018

Hvor er det fedt at se så mange børn, unge og voksne på vores hold! Tak for jeres opbakning.  


Desværre er der grænser for, hvad lokaler og instruktører kan rumme, så derfor bliver vi nødt til at stoppe for tilmeldingerne til vores forældre/barn hold.

Som det ser ud nu, kan det være nødvendig at gøre det samme med springholdene.

Derfor - hvis jeres børn går på et af springholdene, så skynd jer at få meldt dem til på hjemmesiden http://www.ruif.dk/Tilmelding-og-betaling-238076.
Nyhed - august 2018

Den nye sæson (2018/2019) skydes i gang i uge 36 med følgende hold:
  • Forældre/barn: Torsdage kl. 16.30 - 17.30 i Tumlesalen – opstart d. 6. september (V. Irene, Hanne, Anette) OBS: LUKKET FOR TILMELDING GRUNDET ANTAL.
  • Puslinge: Tirsdage kl. 17.00 - 18.00 i Tumlesalen – opstart d. 4. august (V. Karin + interesserede forældre + interesserede forældre + hjælpetrænere)
  • 0. kl. Begynderspring: Tirsdage kl. 16.00 - 17.00 i Tumlesalen – opstart d. 4. september (V. Karin + Trine + interesserede forældre + hjælpetrænere)
  • Spring 1. - 3. kl.: Tirsdage kl. 16.00 - 17.00 i hallen – opstart d. 4. september (V. Marlene og Jørn + hjælpetrænere)
  • Spring 4. - 8. kl.: Tirsdage kl. 17.00 - 18.30 i hallen - opstart d. 4. september (V. Marlene og Jørn + hjælpetrænere)
  • Crossfit for kvinder: Mandage 19.00 -20.30 i Tumlesalen - opstart d. 3. september (v. Christina og Helena)
Du kan læse mere om de enhelte hold på fanen "holdoversigt".

Vi glæder os til mange sjove timer sammen med jeres børn og dig :)


Instruktørmøde

Vi holder instruktør/hjælper møde tirsdag d. 28. august fra 19.00-21.00 i klublokalet ved Resenbro Hallen (indgang ved siden af indgang til Cafeen). Har du lyst til at blive instruktør eller hjælper er du meget velkommen til at komme med. Af hensyn til forplejning skrives der en besked om deltagelse til Karin Vestergaard
mobil: 26 29 10 35.
 

24. april 2018

Kære forældre til børn i RUIF Gymnastik

En stor tak til jer for, at I valgte vores hold i denne sæson. Vi håber at I, lige som vi, synes at det har været en kæmpestor succes.
 

Også en stor tak for jeres opbakning til vores Forårsafslutning d. 15. april, hvor et rekordstort antal gæster valgte at deltage til vores store glæde. Vi håber, I sammen med jeres skønne børn, nød dagen. En særlig tak skal lyde til alle kagebagerne - det var vel nok lækkert det hele. 


Som I måske har set, har vi lagt billeder fra Forårsafslutningen ud på vores RUIF Gymnastik Facebookgruppe. Nedenfor finder I også et lille udpluk. Ligeledes er der sendt e-mails ud til jer alle ift. gruppebilleder af hvert enkelte hold.  


Ris og ros modtages gerne og har I forslag til ændringer til næste års program og begivenheder, må I endelig fortælle os det. Vi er også altid glade for Frivillige, som har lyst til at give et nap med. Enten i Bestyrelsesarbejdet, som Instruktør eller hjælpetræner på de kommende hold osv. Har du lyst til at starte et helt nyt hold op, skal du heller ikke holde dig tilbage. Vi er ved at planlægge den kommende sæson, så skynd dig at kontakte os, hvis du går med en god ide.  
 


Vi håber, at vi ser jer og jeres børn til næste sæson. Yderligere information følger. 

Vi ønsker jer en rigtig god sommer.

De bedste hilsner fra Bestyrelsen i RUIF Gymnastik _____________________________________________________________________________________________________

Nyheder

Indbydelse til Forårsafslutning søndag d. 15. april
 
Dørene åbner kl. 13.15 – kom gerne og hjælp os med at flytte redskaber og stille borde op wink
 
Der betales entré ved indgangen: 20 kr. pr. person. Saftevand/kaffe/te/kage er inkluderet i entréprisen. Vi opfordrer til at man har rede penge eller der kan betales på MobilePay.
 
Program
Kl. 14.00:             Fælles indmarch - velkomst
Kl. 14.10:             Der kan hentes saftevand/kaffe/te/kage
Kl. 14.20              Puslinge
Kl. 14.40:             Spring 0.-1. kl.
Kl. 15.00:             Spring 2. - 6. kl.
Kl. 15.20:             Der kan hentes saftevand/kaffe/te/kage
Kl. 15.30:             Forældre/barn
Kl. 15.50:             Gæsteopvisning v DGI Mini-juniorhold
Kl. 16.30:             Tak for i dag - Fælles oprydning
 
OBS! Efter hver enkel opvisning, samles holdet på gulvet til fotografering og siger tak til deres instruktører og hjælpere.
 
Vi glæder os til en festlig dag sammen med jer og jeres børn. Bedsteforældre, naboen, jeres venner hvem ved… er selvfølgelig også velkommen.
 
Med venlig hilsen
Bestyrelsen i RUIF Gymnastik

____________________________________________________


November 2017:
Datoer til kallenderen
​Julearrangement: søndag d. 17 december fra 10.00-12.00 i hallen. Mere information følger snarest. 
Forårsafslutning: søndag d. 15. april. 


Puslinge holdet i gymnastikafdelingen lukkes for tilmeldinger på tirsdag d. 21. november, så hvis man har sit barn på holdet, men ikke har tilmeldt og betalt på hjemmesiden, skal det gøres nu. Særligt også af hensyn til bestilling af de flotte t-shirts, der uddeles til holdet i nærmeste fremtid. 

​Det er dejligt med så stor en opbakning fra nær og fjern. Vi glæder os meget over en Tumlesal fuld af +30 glade børn hver mandag eftermiddag :). 

​________________________________________________________________________________________

Tak for din interesse i RUIF gymnastikafdeling! smiley

Vi kan denne sæson tilbyde Forældre/barn 2-3 år, Puslinge 4-6 år samt Springhold for 0.-2. kl. og 3. -6. kl.

Se beskrivelser for holdene, træningstider mv. under "Holdoversigt".
 

Kom og se om det er noget for jer. De første to gange er naturligvis gratis, herefter kræves tilmelding og betaling for deltagelse. 

Tilmelding og betaling foregår her på hjemmesiden. Gå ind på ”Tilmelding og betaling”


VIGTIGT! Bemærk venligst at det er BARNETS NAVN OG FØDSELSDATO som skal oplyses ved tilmelding!


Vi byder meget gerne nye initiativer velkommen, så tag kontakt til en fra bestyrelsen, hvis du har lyst til at være instruktør eller hjælper på et af vores eksisterende hold ELLER et helt nyt og spændende hold. Kom frisk :-)

​Tjek også vores Facebookside "RUIF Gymnastik" ud og giv os et "like". 

Resenbro UIF | Skellerupvej 14 Resenbro | 8600 Silkeborg | Tlf.: 27110047